Nagy tapasztalatot szereztünk többféle működésű és kialakítású munkahengerek javításában. Vállaljuk munkahengerek tervezését, legyártását és szervizelését, az egész ország területén, rövid határidővel.

Hidraulikus és pneumatikus munkahengerek

Kialakítás és működési elv alapján a munkahengereknek több csoportját különböztetjük meg, a két alapvető típus a hidraulikus és a pneumatikus. Mindkét típus széles körben elterjedt, számtalan berendezésben használják őket, szinte minden jelentősebb iparágban.

Ezeket a hatalmas energiák kifejtésére képes munkahengereket igen mostoha körülmények között dolgoztatjuk, gyakran megfelelő ellenőrzés-karbantartás nélkül. Így gyakoriak a meghibásodások, amik mindig a lehető legrosszabb pillanatban következnek be.

A leggyakoribb okok, ami miatt hozzánk fordulnak:

  • tömítések elkopása
  • dugattyúrúd sérülései

Előzze meg ezt a kínos pillanatot, bízza ránk magát! Vállaljuk munkahengerek igényeinek megfelelő megtervezését, kialakítását, tesztelését és leszállítását az ország bármely pontjára. Napi szinten dolgozunk ezekkel az eszközökkel, mindent tudunk róluk, így olyan minőséget tudunk Önnek átadni, ami megállja a helyét a legnagyobb igénybevétel során is.

Iparág? Nem érdekes.

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, tudásunkat változatos iparági felhasználások során szereztük. Az általunk készített munkahengerek kiválóan teljesítenek mezőgazdasági és ipari felhasználás során, hidegben és melegben egyaránt.

Tudunk Önnek segíteni? Írjon nekünk! »