6800 Hódmezővásárhely, Kutasi út 18/A. info@vulkan.hu 06 62 245 475
Alapítva 1977

Egyedi gumitömítések gyártása44 év tapasztalatával!

Műszaki gumitömítések, hidraulikacsövek, egyedi forgácsolt gumitermékek gyártása
extrém rövid határidővel. Ha nincs ideje várni, mi szállítjuk a megoldást.


SZOLGÁLTATÁSAINK WEBÁRUHÁZ

Szolgáltatásaink

Tömítés
Legkeresettebb termékeink a tömítések, melyeket változatos célokra gyártunk. Kínálatunkban elérhetők gumi, műanyag és fém alkatrészek, tömítések, O-gyűrűk, szimmeringek és különféle alátétek. Egyedi igényekkel is boldogulunk, tegyen próbára bennünket!
Hidraulika
Évtizedek óta építünk és javítunk hidraulikus erőátviteli rendszereket. Ügyfeleink problémáit megértjük, ismerjük, így mindig megtaláljuk a lehető legjobb megoldást. Vállaljuk komplett rendszerek felmérését, javítását, szervizelését.
Munkahenger
Nagy tapasztalatot szereztünk többféle működésű és kialakítású munkahengerek javításában is. Vállaljuk munkahengerek tervezését, legyártását és szervizelését, az egész ország területén, rövid határidővel.
Szerviz
Hagyományos igényeket és egyedi, extra elképzeléseket egyaránt megvalósítunk, 41 év tapasztalatával. Specialitásunk a mezőgazdasági, az autóipari, a vegyipari és az élelmiszeripari felhasználás.
Egyedi CNC forgácsolás
Számítógéppel vezérelt CNC forgácsoló gépünk sokoldalúságot biztosít, amit ki is aknázunk. Megértjük igényeit, legyártjuk a szükséges elemet (200 mm-ig szinte azonnal) majd kiszállítjuk Önnek a lehető leggyorsabban.
Webshop
Webáruházunk immár 9 éve látja el minőségi termékekkel vásárlóinkat. Hagyományos tömítések, szimmeringek, javítókészletek széles választéka várja, éjjel-nappal rendelhet, most akár ingyenes kiszállítással!

Az egész ország területén elérhető! 

Ügyfeleink azért is elégedettek velünk, mert nem csak gyorsan és jó minőségben dolgozunk, de az ország minden pontjáról hívhatóak vagyunk. Mi vagyunk az utolsó védelmi vonal, minket hívnak, ha sürgős megoldás kell.

  • Egyedi igényeknek is megfelelünk
  • Akár már másnap elkészül a kért termék
  • Kis tétel is rendelhető
  • 200 mm-ig gyakorlatilag azonnal legyártjuk a rendelést